flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Професійний відбір кандидатів для вступу до Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого

12 червня 2014, 11:19

 Між  Державною судовою адміністрацією України та Національним юридичним  університетом  імені Ярослава Мудрого (далі - Університет)  18 травня 2011 року укладений договір про співпрацю у підготовці фахівців з вищою юридичною освітою.

   Кандидатам, які відповідають вимогам, передбачених Правилами прийому до Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого на 2014 рік, для участі в професійному відборі начальник управління видає рекомендації. Професійний відбір здійснюється Державною судовою адміністрацією України.

      Критеріями професійного відбору є:

  • успішність навчання як сума середнього балу документа про повну загальну середню освіту та сума балів сертифіката Українського центру оцінювання якості освіти;
  • участь у профільних конкурсах, підтверджена копіями грамот, нагород, похвальних листів, інших заохочувальних відзнак. 

   Для участі у конкурсному відборі для зарахування на навчання до Університету абітурієнту видається договір – направлення Державної судової адміністрації України.

   Після отримання  договору – направлення на навчання абітурієнти особисто подають до приймальної комісії Університету наступні документи:

  • до заяви, поданої в паперовій формі,вступник додає:
  • документ державного зразка про раніше здобутий освітньо-кваліфікаційний рівень, на основі якого здійснюється вступ, і додаток до нього, за особистим вибором оригінали або копії;
  • сертифікат(сертифікати) зовнішнього незалежного оцінювання (для вступників на основі повної загальної середньої освіти) за особистим вибором оригінали або копії;
  • копію документа, що посвідчує особу та громадянство;
  • медичну довідку за формою 086-О або її копію;
  • 6 кольорових фотокарток розміром 3х4 см.

   Більш детальну інформацію щодо умов вступу до Університету можна отримати на сайті: 

jur-academy.kharkov.ua/ua

    Кандидати, які відповідають вимогам та бажають взяти участь у професійному відборі повинні звернутися до суду з пакетом документів  до 16 червня 2014 року.