flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Особливості складання досудової доповіді

15 липня 2021, 10:41

          Особливості складання досудової  доповіді

         Цього тижня  відбулася  робоча зустріч суддів Глобинського районного суду Полтавської області з начальником Глобинського  районного сектору Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області Оксаною Теслею. 

        Під час зустрічі керівниця сектору поінформувала суддів про наказ Мін’юсту України «Про затвердження «Порядку складання досудової доповіді»,  яким визначено порядок та надіслання згаданого документу до суду. Обговорено питання, які виникають у разі отримання органом пробації ухвали суду, якою доручено скласти досудову доповідь,  в термін встановлений судом, а також робочі моменти, які виникають під час виконання вироків щодо покарань, не пов’язаних з позбавленням волі.    

Користуючись нагодою, обговорено інформацію щодо стану виконання адміністративного стягнення у  виді суспільно корисних робіт, особливості  реалізації  таких судових рішень,   вказано на позитивні зміни у статистичних даних   підрозділу пробації.

Не залишилися поза увагою  виконання кримінального покарання  у  вигляді штрафу та забезпечення  реалізації пробаційних програм стосовно осіб, звільнених від відбування покарання з випробуванням.

      На завершення зустрічі учасники обговорили взаємодію установ щодо виконання ухвал про складання досудових доповідей та інших рішень суду .

 

Пресслужба суду