flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Глобинський районний суд Полтавської області інформує про тимчасове припинення відправлення поштової кореспонденції

11 жовтня 2021, 15:32

                                                                                             

Глобинський районний суд Полтавської області повідомляє, що у зв’язку з відсутністю фінансування на послуги з відправки поштової кореспонденції, з 11 жовтня 2021 року суд тимчасово припиняє відправку поштової кореспонденції.

З метою забезпечення реалізації процесуальних прав учасників судових процесів, звертаємося до Вас з проханням використовувати сучасні альтернативні способи для отримання повісток, повідомлень та іншої інформації з суду, в тому числі процесуальних документів, а саме:

  • при подачі документів до суду надавати письмову згоду на надсилання судової повістки у вигляді SMS-повідомлень, вказуючи свій номер мобільного телефону;
  • подати до суду заяву на отримання процесуальних документів електронною поштою;
  • ознайомлюватися з датою призначення справи до розгляду на офіційному веб-сайті Глобинського районного суду Полтавської області.

Окрім цього, отримати процесуальні документи суду можна через підсистему «Електронний Суд». За допомогою сервісу Електронного суду учасники судового процесу можуть подавати до суду процесуальні документи (позовні заяви, клопотання тощо) в електронному форматі.

 У разі звернення до суду із клопотаннями, заявами просимо в обов’язковому порядку вказувати адресу електронної пошти та номери засобів телефонного або мобільного зв’язку.

     Про відновлення відправлення поштової кореспонденції на сайті суду буде повідомлено додатково.