flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До суду завітали школярі

06 березня 2024, 15:57

В Глобинському районному суді Полтавської області минулого тижня вчергове проведено День відкритих дверей. Ця зустріч проводилась з просвітницько- профорієнтаційною метою. В рамках даного проєкту учні знайомилися з особливостями роботи місцевого суду. Цього разу до будинку правосуддя 01 березня 2024 року завітали учні 9-11 класів навчальних закладів загальної середньої освіти Градизької громади.

Зустрічали школярів працівники служби судової охорони, які ознайомили відвідувачів із порядком пропуску осіб до приміщення суду та роботою служби судової охорони.

З просвітницьку профорієнтаційну годину для учнів вітальним словом до дітей звернулась в. о. керівника апарату суду Тетяна Корнійченко, яка розповіла школярам багато цікавої та корисної інформації про діяльність суду, про основні принципи здійснення правосуддя та особливості юридичних професій; ознайомила з вимогами, яким мають відповідати особи, що збираються працювати в галузі права, і звичайно, визначитися, які вищі навчальні заклади готують юристів та отримати практичні поради щодо вибору свого професійного майбутнього. Вибір професії – важливий крок в житті учнівської молоді. Потрібно свідомо обмірковувати всі аспекти свого професійного вибору і впевнено слідувати до своєї мети.

В ході активного спілкування, учні задавали цікаві запитання та отримали нові знання в галузі права. Бажаємо нашим школярам зробити правильний вибір майбутньої професії.

Діти із задоволенням фотографувалися та задавали багато цікавих запитань, ділилися своїми враженнями від зустрічі.

Суд відкритий для відвідувачів, чекаємо з нетерпінням нових гостей!